Короткий огляд мотокультиватора НЕВА МК-200

Доброго дня дорогі читачі! У даній статті розповімо про новинку 2013 року на ринку України – мотокультиватор Нева МК-200. Коротко про саму модель, «Красный Октябрь» випустив її на заміну, вже давно, добре проявивши себе мотокультиватор МК-100-07. На перший погляд вони звичайно схожі, це й не дивно, адже вони прирівнюється до класу мотокультиваторів, але відмінності насправді колосальні. Новий, сучасний редуктор, який втілив у собі 3 швидкості, 2 переднього ходу та 1 заднього зі зручною рукояттю перемикання швидкостей на кермі. Колісний вал вже більше подібний до мотоблока і має такий же діаметр - 30 мм, що дозволяє агрегатувати культиватор пневмо-колесами. Можливість використання навісного обладнання, такого як снігоприбирач, роторна косарка, картоплекопач (активний), для цього всього лише потрібно змінити шків на рядні, який можна відразу придбати додатково до мотокультиватора. Даний агрегат можна назвати кращою новинкою технічного прогресу в дачному господарстві та гідним подарунком компанії Нева своїм клієнтам!

Отже давайте подивимося, що собою являє мотокультиватор МК-200:

Після зняття коробки, як завжди побачили, добре та надійно упакований для транспортування, дуже гарний зовні - культиватор Нева.

 

Перше, на що звертаєш увагу, так це здвоєне переднє колесо, що безсумнівно додасть культиватору стійкості при транспортуванні.

 

Ось він новий, унікальний і дуже надійний 3-х швидкісний редуктор.

 

Потужний двигун, чистий Японець - Subaru EY-20 потужністю 5 к.с.

 

А це "пульт" управління культиватором, зручний важіль перемикання швидкостей з фіксатором.

 

Ось, що дійсно зручно, це одягати ремінь на вал відбору потужності, коли необхідно підключити будь-яке навісне обладнання.

 

І віконце відкривається ...

 

Транспортувальне колесо теж має багато налаштувань і положень, плюс як ми раніше згадували воно здвоєне, що надає культиватору додаткової стійкості.

 

Кермо теж має ряд налаштувань, що дозволить Вам працювати з культиватором з максимальною зручністю для себе та налаштувати його під будь-який зріст.

 

Мотокультиватор МК-200 майже зібраний, залишилось зібрати фрези, яких зауважимо в комплектації 6 штук!

 

Така ось новинка від заводу «Красный Октябрь», ми були вражені виконанням й функціональністю даної моделі і як тільки зійде сніг, зробимо повний відеоогляд в польових умовах.


Поділитися з друзями:
Каталог