Ремонт тримерів

Тример - це свого роду газонокосарка, компактних розмірів. Тримери набагато легше за вагою і простіше у використанні, ніж колісні газонокосарки. Він є зручним і легким, незамінним у роботі на земельних ділянках .Найкраще його можна використовувати там, де потрібна точність і акуратність. Тим більше завдяки Тримеру ви зможете змінювати висоту скошування трави або вистригати зелені ділянки у вигляді геометричних фігур.

 

Але застосовувати тримери для скошування трави на великих територіях складно, тому що тримати в руках на вазі електричний тріммер пару годин поспіль досить утомливо. Пам'ятайте також і про те, що бензинові або електричні тримери не можуть працювати довго без зупинки, вони мають обмеження по тривалості роботи. Якщо ви не будете дотримуватися елементарних правил експлуатації і техніки безпеки, то незабаром вам може знадобитися ремонт інструменту, а з цим наші висококваліфіковані працівники впораються за короткий час.


Тримери змогли замінити традиційні ручні коси, витіснивши їх. Сучасні інструменти, такі як тример, допомагають у сбереженні дачної ділянки в ідеальному стані, і перетворюють зарослі території в красиві акуратні галявини.


Тример цілком можна назвати вдосконаленою газонокосаркою, тому що вони мають меншу вагу і розмір. Існують різні види тримера: електричний або бензиновий, з верхнім або нижнім розташуванням двигуна. Але будь-який з видів тример з часом вимагає професійної діагностики, сервісного обслуговування, а якщо потрібно - ремонту.


Не варто робити діагностику та ремонт свого інструменту самостійно або довіряти не досвідченому майстрові. Нева-Україна проводить ремонт тримерів та іншої садової техніки. Високий рівень кваліфікації фахівців нашої фірми дає можливість виконувати дуже точну діагностику і хороший якісний ремонт будь-якого ступеня складності. Якщо буде потрібно , фахівці замінять зношені частини і встановлять нові запчастини, які є в асортименті на складі або привозили від офіційних фірм-виробників. Фахівці з великим досвідом зроблять будь-який ремонт тримерів. Але часто буває і таке, що відмовляється від лагодження свого інструменту (наприклад, ціна ремонту дуже висока), тому робота компанії побудована таким чином:


- Точна діагностика фахівцями, оцінка ціни ремонту;


- Дзвінок клієнту заздалегідь, для того щоб повідомити час і вартість ремонту;


- Якщо клієнт не вважає за доцільне ремонт свого інструменту, то він повинен заплатити тільки задіагностику тримера;


-Якщо клієнт хоче і далі співпрацювати з компанією і продовжити ремонт тримерів, то після діагностики майстер виконує ремонт. У обговорений раніше термін клієнт отримує тример в робочому стані, вже після ремонту.


Наша компанія також пропонує своїм клієнтам такі умови співпраці:


- Замовник має можливість оплатити за діагностику і ремонт за готівковим чи за безготівковим рахунком;


- На пророблену роботу, запасні частини, використані при ремонті, і комплектуючі компанія дає гарантію;


- Для постійних клієнтів існує гнучка система знижок.


Компанія здійснює ремонт тримерів різних моделей, і електричних, і бензинових: Efco, MTD, Craftsman, AL-KO, Husqvarna, Makita, Hyundai, Partner, Интерскол, Texas, Stihl, Solo, Ryobi, Homelite.


Якщо ж ви не маєте потребу в ремонті тримерів, то заздалегідь подумати про те, щоб ретельно підготуватися до сезону. Компанія Нева-Україна також пропонує різні запасні деталі для садової техніки та електроінструменти за прийнятними цінами.



Проконсультуватися з питань ремонту мототехніки Ви можете за номером (044) 332-15-16

Поділитися з друзями:
Каталог