Бензопили, дроворуби, подрібнювачі - Ваші помічники в роботі з деревом.

Для сучасної праці, власникам присадибних ділянок та фермерських господарств все більше доводится модернізувати та оновлювати свій парк електро та мото інструменту. Дроворуби, бензопили, деревні подрібнювачі, все частіше і частіше, застосовуються для різноманітної роботи з деревиною у фермерських господарствах. Використання цих механізмів, значною мірою, полегшують роботу в сільському господарстві. Давайте розглянемо кожен з агрегатів окремо

Самий широко використовуваний інструмент - бензопила. Бензопила використовується не тільки при виконанні багатьох будівельних робіт, але і для робіт по саду, або на самій присадибній ділянці, вона завжди буде дуже корисна. Перевага бензопили полягає в тому, що вона незалежна (працює на бензині) від електричних джерел живлення. Крім цього, на бензопилу абсолютно не впливає рівень вологості (на відміну від електропил), що важливо.
 
Вибираючи бензопилу, слід особливо ретельно підійти до питання і дотримуватися порад фахівців. У першу чергу варто звернути увагу на розташування двигуна, а зовсім не так на гостроту полотна пилки. Поздовжнє розташування двигуна, в подальшій експлуатації, допоможе вам повністю тримати контроль під час роботи пилки, дуже корисно таке розміщення буде при заготівлі дров і розчищенні завалів.
Купити бензопилу в Києві практичніше всього через інтернет магазини. НЕВА - Україна це найкращий помічник у виборі бензопил. Бензопили які користуются великм попитом, у нас представлені в дуже широкому асортименті.

Наприклад, бензопила «Sadko GCS-510E»,
Володіє потужним, в 3 к.с. двигуном, а також системою Антівібрація і має можливість швидкого пуску без розігріву (холодний пуск).

«ALPINA A4500» бензопила, виробництво Італії.
  Одна з найпотужніших бензопил - потужність 2,45 к.с. Основною перевагою є каталітичний глушник і двотактний двигун. Має низький рівень газів на вихлопі, дуже екологічна в експлуатації.

Німецька бензопила «Solo 643IP-38K». Пила має потужність - 2.7 к.с. Зручна своєю компактністю, і відносною дешевизною, що є важливим чинником. Такий агрегат буде дуже корисний у фермерському господарстві і роботі на присадибній ділянці.

Дровокол це спеціальний верстат, за допомогою якого здійснюється заготівля дров. Основними кваліфікуючими даними механізму, можна вважати такі ознаки: положення колоди і тип харчування. З розміщення колоди дровоколи діляться на вертикальні і горизонтальні, тобто за первісним положенню стовбура. За другою ознакою вони діляться на електричні та бензинові. Купити дровокол можливо як в спеціалізованих магазинах, так і в інтернет.
 Купить бензопилу в Киеве
Модельний ряд який можливо вас зацікавить:

Дровокол електричний вертикального типу Texas 601 V. Виробництва Данія. Відмінні характеристики - маневреність і зручність. Обладнаний транспортувальними  колесами. Зусилля до 6 тонн.
 Texas 600 VG бензиновий дровокол. Зручний для застосування на присадибних і садових ділянках. Окремо є можливість придбати додаткову насадку для рубки деревини на чотири частини.
 Дровокол електричний Sadko ELS-2200. Відносно легкий верстат, вагою 45 кг. Відсутні шкідливі вихлопи, через що інструмент може використовуватися в закритих приміщеннях.

Подрібнювач - це механізм, який застосовується для знищення (шляхом подрібнення), різного виду відходів, як дерев'яних, так і паперових, гілок, досить товстих стебел. У процесі роботи утворюється маса, яка називається мульча - широко використовується в якості компосту і добрива. Вам необхідно визначитися з частотою планованих робіт і залежно від інтенсивності навантаження на агрегат купити подрібнювач необхідної потужності.

Подрібнювачі наступних модифікацій ми представили до вашої уваги:

Електричний подрібнювач Alpina BIO Quiet A.Вес 26 кілограм. Призначений для роботи в саду, більша пропускна здатність - може обробити близько 250 кілограм сировини на годину, дуже потужний агрегат.


Подрібнювач Sadko GS-2500. Вага 13 кілограм. Для нетривалих навантажень і нерегулярних робіт по саду, найкраще обробляє свіжозрізані стебла і гілки. При надмірному навантаженні двигун автоматично вимикається.


_

Поділитися з друзями:
Каталог