Як правильно обрати газонокосарку?

Газонокосарка - це саме той інструмент, який швидко і якісно прибере рослинність з вашого газону.
Газонокосарки мають різноманітними конструкціями, на це впливають різні фактори, такі як вид ріжучого елемента і тип двигуна. Що відносно управління і площі обробки газонокосарки діляться на 3 типи:
1. Несамохідні - управління моделлю даного типу проводиться шляхом штовхання косарки ззаду і призначені для не великих газонів
2. Самохідні - все, що потрібно для управління даним типом газонокосарки це вибрати напрямок і звичайно поміняти его в потрібний момент, чудово підійдуть для ділянок середніх розмірів
3. Райдери - управління даним типом газонокосарок проводиться за допомогою керма, вони чудово підходять для володарів великих ділянок і відповідно газонів

З чим потрібно визначиться в першу чергу це- джерело живлення газонокосарки.

Механічні газонокосарки - ідеальний вибір для невеликого газону, так як вони не шумлять, не вимагають затоки пального, а найголовніше є повністю екологічними.На жаль, даному виду газонокосарок не підсилу обробити велику ділянку. Порівняно з іншими газонокосарками, ширина косіння механічної газонокосарки невелика і для обробки великої прийдется затратити не виправдане кількість часу і сил.

Електричні газонокосарки ідеально підходить для газонів середнього розміру. Вони обладнані мотором і шнуром, і обмежені необхідністю підключенням до мережі.Навіть за умови, що підключення до мережі не проблема, завжди існує ймовірність перерізати кабель, який постійно буде протягнуть по газону. Заміна звичайно, можлива, але, рентабельність даної дії не велика. Ідеальним варіантом у такому випадку буде акумуляторна газонокосарка ціна вища але поялвяеться простір для маневру, якщо на у вас невелика ділянка на якому є дерева або садові меблі рекомендуємо вам саме акумуляторну косарку.

Бензинові газонокосарки є найпотужнішими і призначені для великих ділянок. Не вимагаючи великих витрат повремени прекрасно впоратися з чагарниками високої трави і дрібними чагарниками.  Але як то кажуть є одне «Но», потужність двигуна. Менш потужний інструмент може не впорається з густою рослинністю і забуксували на невеликих пагорбах, а більш потужний двигун зажадає більше амортизації, і буде рентабельним для великої площі

Роботи косарки - чудово підійдуть для газонів великого розміру і максимально заощадять ваші час і сили.  Робот-косарка-звільнить вас від тривалої та виснажливої ​​роботи все що для цього потрібне: установки шнура для визначення меж окашіваемого ділянки і для самостійно пошуку місце зарядки, також обладнані сенсорами дощу і володіючи високою продуктивністю та якістю скошування.

Райдери є популярною заміною роторним косарка. У цілому дані моделі газонокосарок схожі на трактори і обладнані рульовим управлінням, завдяки чому робота даної моделі є самою комфортною. Райдерние Газонокосарки працюють на бензині і призначаються для обробки дуже великих територій. Матеріал деки часто виробляють зі сталі. Втім виготовляють деки з алюмінію, і пластика.

-Полегшена сталь - це менш дорогі моделі але зносостійкість значно відрізняється від сталевої деки.
-Алюміній - характеризується легкою вагою і стійкістю перед корозією.
-Ударостійкий пластик - є оптимальним варіантом як у зносостійкість так і вазі.

Ось ще кілька фактів на які варто зверне увагу

• Потужність двигуна. Чим вище потужність тим вище продуктивність,

• Ширина скошування. Чим більше ширина скошування тим менше сил і часу піде на те, що б впорається з роботою.

• Наявність травозбірника завдяки якому вся скошена трава збирається в ньому, що в значно мірою додає комфорту при використанні інструменту.

• Функція мульчування. Згідно поширеній думці, подрібнена трава, рівномірно розпорошена по газону благотворно впливає на його декоративні якості, виконуючи роль підгодівлі.

• Аерація. шар грунту, на якому росте газонна трава, покривається світло-і повітронепроникної плівкою через це трава стає менш життєздатною і втрачає свої декоративні якості.


Поділитися з друзями:
Каталог