Вибір побутового пилососа Karcher.

Як обрати пилосос Karcher для необхідних задач.

Кожен раз, при виборі пилососа, з'являється купа питань: який пилосос вибрати, на які характеристики звернути увагу, з мішком або ж з водяним фільтром, а для жіночої прекрасної половини, звичайно ж важливий ще й колір майбутнього пилососа. Сьогодні ми розглянемо всю лінійку побутових пилососів від всесвітньо відомого бренду Karcher.

Варто розділити два напрямки в лінійці побутових пилососів Karcher - це пилососи для дому (VS 6100, VC 6300) і господарські (MV 2, MV 3, MV 3P, MV 4, MV 5, WD 7000, SE 5100). Основна їх відмінність полягає в кінцевому очищенню повітря, що виходить з пилососа. У моделях для дому стоять високоефективні фільтри, які запобігають виліт пилу назовні. У господарських - такий додатковий фільтр відсутній або ж, він просто у вигляді паролону тому називається - для грубої очистки, для затримки крупних частинок пилу. У лінійці домашніх пилососів, існують моделі з аквафільтром, наприклад такий як DS 6000 Mediclean. Принцип роботи аквафільтра такий, що все сміття і навіть найдрібніший пил, залишається в резервуарі з водою, а повітря яке виходить проходить ще раз через додатковий фільтр найтонкого очищення HEPA 13. Такий пилосос має властивість очищення повітря, його зволоження ідеально підійде людям з астмою або алергетикам.  

Пилосос з аквафільтром Karcher DS 6000 Mediclean


Далі розглянемо ще один пилосос - це паропилосос Karcher SV 1802. Він також відноситься до пилососів для домашнього використання і має ряд корисних функцій. Перша це як і у пилососі DS 6000, він має аквафільтр, друга це парогенератор. Якщо з аквафільтром ми вже знайомі, що ж таке парогенератор - це пристрій де в спеціальному котлі, під тиском закипає вода перетворюючись на високотемпературний пар, який має відмінну властивість очищати будь-яку поверхню без допомоги миючих засобів та хімії. Такий пилосос не тільки відмінно пилососить але і підійде для мийки плитки, сантехніки,  поверхностей для готування та інших.

Перейдемо до господарських пилососів, вони більш призначені для збору крупного сміття, а так само рідин. Якщо ви збираєте сухе сміття, можна скористатися мішком, у випадку зі збором води, її можна збирати безпосередньо в ємність для рідин. У даному модельному ряді є пилосос Karcher SE 5100 з функцією хімчистки. 

Тому, знаючи задачу для якої потрібен вам пилосос можна з легкістю вибрати потрібну вам модель або ж звернутися до наших фахівців які підберуть вам пилосос під ваші потреби. Тел: (044)332-15-16

 Вибрати та купити пилосос Karcher, Ви можете у нас в магазині в розділі ПИЛОСОСИ KARCHER.


Поділитися з друзями:
Каталог